VRIJWILLIGERSWERK VOOR DE PYRAMIDE

De Pyramide van Austerlitz is een fascinerende plek in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. We ontvangen jaarlijks duizenden bezoekers, die we het verhaal van de piramide en de Franse tijd vertellen.

Openstelling en behoud van de Pyramide kan alleen dankzij de inzet van een enthousiast en betrokken team vrijwilligers. We kunnen altijd versterking gebruiken! Heb je tijd en zin om mee te werken? We kijken uit naar je bericht.

Operationeel manager van de Pyramide is Jorna Kniese. Mail aan j.kniese@landschaperfgoedutrecht.nl of bel 030 - 221 9769.

Wat houdt het in? Er zijn verschillende teams om bij aan te sluiten. We zijn momenteel op zoek naar versterking van het kassa-team. Als kassa-medewerker ben je (vaak) het eerste gezicht dat bezoekers zien als ze entreekaartjes voor de Pyramide kopen. Je weet hen in die korte tijd een goed gevoel te geven, en biedt waar mogelijk informatie. Je bent sociaal vaardig en stressbestendig. Je opent en sluit het terrein, en voelt daarin verantwoordelijkheid. Je werkt minimaal 2 dagdelen per maand.

We bieden je leuk werk op een werkelijk geweldige plek. Bezoekers voelen dat ook zo, en waarderen bijvoorbeeld de klimdiploma's die we uitdelen.