DE PYRAMIDE HUREN?

 De Pyramide van Austerlitz ligt op een bijzondere plek in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is de ideale plek voor bijvoorbeeld wandel- en sport-evenementen. Maar ook een huwelijksaanzoek bovenop de Pyramide kan!

EVENEMENT

Als je interesse hebt om de Pyramide en het omliggende terrein te huren voor een evenement, neem dan contact met ons op. In samenspraak kijken we graag wat de mogelijkheden zijn. 

Tijdens het evenement is altijd iemand van de Pyramide aanwezig voor vragen en toezicht. Klik hieronder om een email te sturen aan Jorna Kniese, manager van de Pyramide.
Vermeld je naam, het evenement, de gewenste datum/tijd en aanvullende informatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

VERHUUR PER UUR

Een huwelijksaanzoek, een muziekvideo, een interview over natuur en landschap, een podcast over vogels... De Pyramide biedt heel veel mogelijkheden! Er zijn ook wat beperkingen zoals geen harde muziek, oplaten van ballonnen, vuurwerk ed, dat niet past bij de locatie in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

De Pyramide en het terrein eromheen is per uur te huur, in principe buiten openingstijden. We spreken een bedrag per uur af, betaling gaat ter plekke per pin. Er is altijd iemand aanwezig van de Pyramide, voor vragen en toezicht.