Monument de Pyramide van Austerlitz

Foto's en Video's

Een voordeelUITJE voor de Pyramide

De Pyramide van Austerlitz heeft een VoordeelUITJE te pakken! Klik hieronder om de 'verdien-video' te bekijken!

Tommie en Sofie

Kennen jullie Tommie en Sofie?

Tommie en Sofie zijn avonturiers en gaan door het hele land op reis om leuke dingen te doen. Pas geleden waren ze ook op bezoek bij de Pyramide.

Klik HIER voor de video!

Mijlpaal... de 50.000ste bezoeker van 2018! 

Op zondag 25 november mochten wij onze 50.000ste betalende bezoeker van 2018 begroeten. Een vader met 2 kinderen waren de gelukkigen. Ze waren erg verrast en vonden de feestelijke ontvangst erg leuk. De kinderen kregen een leuke attentie en er waren 2 soldaten aanwezig, een zelfs met trompet, er werd dus letterlijk gehoor aan deze mijpaal gegeven! 
Wil je ook bijdragen aan het behoud van dit prachtige, levende Monument? 
Tot en met eind maart zijn wij elke zondag geopend en verwelkomen wij je heel graag! In het nieuwe seizoen zelfs weer 6 dagen in de week! 
TOT ZIENS!

Wandelen in de omgeving

Rond de Pyramide van Austerlitz bevindt zich een prachtig wandelgebied. Via de bossen bij de Pyramide loop je ook nog eens zo naar de Leusderheide. Er zijn wandeltochten te koop in het Bezoekerscentrum voor afstanden tussen 3 en 16 km. 

De Pyramide op TV 

Aandacht op de TV

Het programma BinnensteBuiten heeft nogmaals aandacht besteed aan het Landgoed Den Treek Henschoten in hun uitzending van 31 januari 2019. De Pyramide van Austerlitz, die op dit landgoed staat, stond in het middelpunt. Heb je het gemist?

Klik hieronder op de knop om de video te bekijken! 

Bekijken
Aanmelden